Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російська армія обстріляла населені пункти Херсонщини: прокуратура розпочала розслідування

За процесуального керівництва органів прокуратури Херсонської області розпочато досудові розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). За даними слідства, 12 вересня російські військові з артилерії обстріляли Томину Балку, – повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

Травми отримав 51-річний місцевий житель. О 10:30 окупанти вкрили вогнем Станіслав. Постраждала 76-річна жінка, їй діагностовано мінно-вибухову травму, часткову ампутацію стопи, поранення.


Також через артилерійський обстріл Комишан постраждало троє цивільних. 75-річну жінку госпіталізовано, а 56-річному чоловіку та 49-річній жінці медичну допомогу надано на місці.


Окрім того, військові рф атакували дронами Новодмитрівку та Одрокам’янку. У першому населеному пункті тяжкі поранення отримав 54-річний чоловік.


Вибухову травму та поранення кінцівок дістала 58-річна жінка. У другому – постраждало ще двоє жінок 52 та 54 років. Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками зс рф.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН