Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У передмісті Херсона скинули російські військові вибухівку з дрона на автобус

У Антонівці російські військові скинули вибухівку з дрона на маршрутний автобус, коли він перебував на кінцевій зупинці.


У поліції Херсонщини повідомили деталі обставили й наслідки цієї атаки на селище, яке знаходиться поблизу Антонівського моста, в якому знаходяться місцеві жителі, попри те, що ворог з різних видів зброї постійно  обстрілює населений пункт.  Російська армія знищила у населеному пункті всі адмінбудівлі, серед них  і школу.


Російська армія атакує місцевих жителів з дрона, щодня є поранені.  Вчора ворог пошкодив автобус, яким місцеві добираються до населеного пункту.

“Внаслідок удару маршрутка зазнала пошкоджень, пасажирів на той час у салоні не було. 55-річний водій отримав мінно-вибухову травму, поранення стегна та ноги. Також через дронову атаку окупантів постраждав 68-річний житель Антонівки, у нього уламкове поранення руки.
Вдень окупаційні війська рф здійснили комбінований обстріл з мінометів та БпЛА. Під удар потрапив 71-річний чоловік, який дістав мінно-вибухову травму, уламкові поранення плеча і ноги”, – повідомляє Поліція Херсонщини.
Дивіться відео, як російська армія зруйнувала у Антонівці місцеву школу, яка збудована за кошти ЄС. Її назвали “Зелена школа”, бо були використані  сучасні екологічні технології.
https://youtu.be/b_XbKJsCJqg?si=cX5gEFF8XDd7ZBsl

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН

СУСПІЛЬСТВО