Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Військов адміністрація Херсона організовує відпочинок дітей в Івано-Франківській області: як подати заявку

До уваги батьків, діти яких перебувають у Херсоні!

 8 вересня Херсонська міська військова адміністрація організовує чергову безкоштовну поїздку дітей на оздоровлення та відпочинок до санаторію “Прикарпатський” (Яремче Івано-Франківської області). Термін перебування дітей у санаторії – 24 дні. А


ле за бажанням ви можете забрати дитину раніше, особисто приїхавши до санаторію. Кількість місць – 25. Вікова категорія дітей – від 7 років (1 клас) до 14 років (9 клас). У санаторії організовано 5-разове харчування.


Є лікувальні процедури за бажанням: фізкультура, лор-кабінет, лікувально-діагностичне відділення, стоматкабінет, фізпроцедури (соляна кімната, пінно-кисневі коктейлі, фіточаї, ароматерапія), масаж. Під час перебування у санаторії діти очно відвідують школу. Також є можливість займатись самостійно онлайн у спеціально відведеному класі – за наявності у дитини гаджета та навушників


. Юні херсонці будуть навчатися, харчуватися, лікуватися та проводити вільний час на свіжому повітрі. Батьки можуть відправити дитині посилку Новою Поштою (теплі речі і т.д.). Після виїзду із санаторію дитині буде видана довідка про те, що вона навчалася в школі-санаторії, та виписка з оцінками.


Мобільні телефони залишаються у дітей. В корпусах є Wi-Fi. На території санаторію діє пральня. Няня збирає та відносить прати дитячий одяг. Звертаємо увагу: поїздка тільки для дітей Херсонської міської територіальної громади та області, які на цей час перебувають тут. Весь логістичний алгоритм та перебування в санаторії безплатні.


Нагадуємо, що санаторій підпорядкований Міністерству охорони здоров’я України, заклад чинний та відповідає всім нормам. Заявки подавати на номер адміністратора: 0660182957 (тільки повідомлення на Viber).

Фото – ілюстративне.

 Дивіться відео, як у Херсоні рятують поранену дівчинку:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН

СУСПІЛЬСТВО