Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі автотранспортне господарство комунальної власності незаконно списало паливо на 1,5 млн грн

Під час проведення ревізії в Установі комунальної власності «Автотранспортне господарство Одеського міськвиконкому» фахівцями Південного офісу Держаудитслужби були виявлені фінансові порушення  на понад 2,1 млн гривень, – повідомили в пресслужбі  Південний офіс Держаудитслужби.

Так, при відсутності первинних документів, які є підставою для списання, та через необґрунтоване збільшення норм витрат Установою списано палива з порушеннями законодавства більше ніж 1,5 млн гривень.

Також безпідставно оплачені послуги з технічного обслуговування і поточного ремонту автомобільного транспорту на майже 209 тис. грн без  підтверджуючих документів.

На користь бюджету міста Одеси не були зараховані кошти, отримані від продажу металобрухту, внаслідок чого місцевим бюджетом недоотримано              70 тис. гривень.

Крім того, працівникам Установи були виплачені відпускні  у завищених розмірах, що призвело до фінансових втрат на суму більше 280 тис. грн                          (з ЄСВ);  на порушення розпоряджень Одеського міського голови колишньому директору та окремим працівникам виплатили премій на майже 52 тис. грн                   (з ЄСВ).

За результатами ревізії на посадових осіб Установи складені протоколи про адміністративні правопорушення, а саме: один протокол за статтею 164-2 КУпАП та два протоколи – за статтею 164-14 КУпАП.

Матеріали ревізії передані до Одеської обласної прокуратури.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН