Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підприємці Херсонщини проходитимуть перереєстрацію РРО та ПРРО через перейменування назви вулиць

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує щодо перереєстрації РРО та ПРРО у разі перейменування назви міста чи вулиці, – повідомляє пресслужба установи.

Так, на підставі внесених змін до даних правовстановлювальних документів та/або у зв’язку зі зміною назви міста/вулиці для перереєстрації реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій суб’єкту господарювання необхідно подати повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність, за формою № 20-ОПП, з позначкою «3 – зміна відомостей про об’єкт оподаткування», у якому зазначити оновлені дані про місцезнаходження об’єкта оподаткування.

Після цього, платнику податків необхідно подати заяву про реєстрацію реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-РРО/заяву про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО з позначкою «перереєстрація», зазначивши оновлені дані про адресу господарської одиниці у розділі 3 «Дані щодо господарської одиниці».

Ознайомитися детально: https://zir.tax.gov.ua/main/bz/view/?src=ques&id=41824.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН