Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсон в диму і під обстрілами: через вранішню атаку окупантів поранено 5 місцевих жителів

Ранок у Херсоні тривожний. Місцева влада сповістила про масштабну пожежу на околицях Херсона, яка виникла через обстріли.  Дим і неприємний запах заполонив вулиці прифронтового міста. Водночас і ворог з лівобережжя Херсонщини,, яке окуповане почав атакувати містян. Рятувальники ліквідовують насдідки пожежі, але через  через постійні обстріли це сповільнюється.
У Херсоні вже троє поранених за сьогодні внаслідок ворожих атак, – повідомляє Херсонська міська військова адміністрація.

Близько 7.00 чоловік 1959 р.н. на зупинці потрапив під обстріл і отримав мінно-вибухову травму та уламкове поранення грудної клітини. Йому надана необхідна медична допомога і подальше лікування потерпілий проходитиме амбулаторно. Другий постраждалий – чоловік 1970 р.н. ушпиталений. Попередньо у нього мінно-вибухова травма. Наразі проходить дообстеження. Доправлено до лікарні і  75-річного чоловіка у тяжкому стані. У нього вибухова травма та уламкові поранення. Усі троє були поранені у Дніпровському районі Херсона. Двоє останніх – через скид вибухівки з дрона. Швидкого одужання усім постраждалим”, – зазначив Роман Мрочко.


 UPD: Ще одна людина отримала поранення у Дніпровському районі Херсона від скинутої ворогом вибухівки з дрона. Жінка 1979 р.н. сама звернулась до медиків. Їй надається необхідна допомога. Під обстріл потрапила близько години тому.


До однієї з херсонських лікарень також  доставлено 82-літню постраждалу. У жінки вибухова травма та уламкове поранення, які вона отримала після 11.00 внаслідок скиду ворогом вибухівки з дрона у Дніпровському районі міста.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН