Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині 73 роботодавця отримали компенсацію за працевлаштування переселенців

В  Україні діють активні компенсаційні програми  для підтримки  роботодавців. Держава компенсує витрати за працевлаштування молоді, внутрішньо переміщених осіб, ветеранів та ветеранок, людей з інвалідністю.

Херсонською обласною службою зайнятості за перше півріччя цього року видано компенсацію 73 роботодавцям за працевлаштування 93 внутрішньо переміщених осіб. Майже вдвічі більше працевлаштовано людей цієї категорії, ніж за минулий рік. Тож, дійсно прослідковується дієвість програм фінансової підтримки роботодавців.

“Звісно, не легко стабілізувати сьогоднішню ринкову ситуацію, коли є «кадровий голод» і більша частина підприємств не працюють. Та всюди є своє «але!». Знаєте, що більшість людей говорять коли, наприклад, відкривають власну справу тут, на Херсонщині? Вони кажуть: «А коли, як не зараз…» або ж: «Я хочу бути корисним тут, на рідній землі». Ось заради чого ми працюємо», –  прокоментувала журналістам інформаційного видання “Український південь” директорка Херсонського обласного центру зайнятості Тетяна Ніколаєва.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН