Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Учасниця Олімпійських ігор Дарина Верхогляд подякувала ХДУ за підтримку

Четвірка українських веслувальниць, у складі якої три херсонки – випускниці Херсонського державного університету та волинянка Анастасія Коженкова у фіналі літніх Олімпійських ігор вибороли п’яте місце, – повідомляє прессцентр ХДУ.

Академічна спільнота Херсонського державного університету слідкувала за всіма етапами змагань та підтримувала землячок.

«Ми пишаємось вами, дівчата. У надскладних умовах ви вибороли ліцензії на Олімпійські ігри, дійшли до фіналу і увійшли в історію ігор та українського спорту», – зазначив ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський.

Його дописи у соціальній мережі Фейсбук набрали тисячі лайків та сотні репостів. Це свідчення того, що веслувальниць підтримували українці та херсонці по всьому світу. Всі бажають спортсменкам нових перемог і пишаються тим, що вони дійшли до фіналу.

У відповідь на таку потужну хвилю підтримки заслужений майстер спорту України з академічного веслування, учасниця ХХХІ Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро (2016 рік), призерка чемпіонатів світу та Європи, випускниця факультету фізичного виховання та спорту 2014 року Дарина Верхогляд написала у Фейсбуці ректору ХДУ:

«Дякую Вам за підтримку. Та віру в нас».

Нагадаємо, у складі четвірки також:

Євгенія Довгодько – Заслужений майстер спорту України з академічного веслування, учасниця ХХХІ Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро (2016 рік), призерка чемпіонатів світу та Європи, випускниця факультету фізичного виховання та спорту 2014 року;

Катерина Дудченко – Заслужений майстер спорту України, чемпіонка Європи та призерка чемпіонату Європи, випускниця факультету

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН