Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліцейський з Бериславщини загинув під час ракетного удару по місцю дислокації правоохоронців

Поліцейські Херсонщини відвідали літніх батьків свого загиблого колеги Олександра Пятуна та поклали квіти на місце його поховання. Працівники сектору поліцейської діяльності №1 (Нововоронцовка) вирушили на Дніпропетровщину, щоб відвідати літніх батьків свого колеги Олександра Пятуна, який загинув у результаті військової агресії росії проти України, – про це розповіли в Полції Херсонщини


Підполковник поліції Олександр Пятун працював інспектором-черговим сектору поліцейської діяльності №1 відділення поліції №1 Бериславського РВП ГУНП в Херсонській області. 22 серпня 2022 року російська армія завдала ракетного удару по місцю дислокації працівників поліції. Олександр отримав опіки 80% тіла, лікарі опікового центру до останнього боролися за життя поліцейського. Але, на жаль, 1 серпня Олександр Пятун помер. Відповідно до Указу президента України працівника поліції Херсонщини Олександра Пятуна, який загинув у боротьбі із російськими агресорами та при ліквідації наслідків окупації, нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно. Нагороду у липні минулого року передали рідним полеглого героя.


Працівники поліції висловили слова підтримки батькові та матері загиблого, разом згадали, яким Олександр був на службі й у мирному житті. Відвідали поліцейські і його місце поховання, де нині майоріє жовто-блакитний стяг. Колеги поклали квіти на могилу, запалили лампадку, схили голови та вшанували пам’ять полеглого. Вічна і світла пам’ять всім воїнам, які віддали свої життя за Україну.
Назавжди в строю…


Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН