Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Освітні цифрові центри для школярів відкрили у трьох громадах деокупованої Херсонщини (відео)

Визначитися з майбутньою професією, опанувати інноваційні технології, покращити знання англійської та української мов, позмагатися у інтелектуальних іграх та багато чого іншого. Усе це тепер доступно для школярів з Миролюбівки, Іванівки та Музиківки, – повідомляє Херсонська ОВА.


Адже у цих населених пунктах запрацювали цифрові освітні центри. Вони облаштовані сучасним обладнанням: мультимедійними дошками, 3D-принтерами, мультифункціональними пристроями, ноутбуками тощо. Завдяки цьому учні зможуть не тільки надолужувати освітні втрати та покращувати свої успіхи, а й навчатися з користю.

“Очікуємо, що за рік послугами центрів скористаються близько тисячі дітей і підлітків. Двері освітніх осередків відкриті з понеділка по пʼятницю. Тож запрошую школярів відвідувати навчання, адже це – надзвичайно цікаво й корисно. Спасибі Дитячому фонду ООН, а також ГО “Асоціація інноваційної та цифрової освіти” за те, що турбуєтеся, аби наші діти могли навчатися і розвиватися!”, – зазначив Олександр Прокудін, начальник Херсонської ОВА.

Відео – Херсонська ОВА.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН

СУСПІЛЬСТВО