Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У деокупованій Дар’ївській громаді до оплачуваних суспільно-корисних робіт залучено 39 жителів, – сільрада

Безробітні жителі Дар’ївської громади активно долучаються до «Армії відновлення» – суспільно корисних робіт, які запроваджуються державою під час воєнного стану. Участь у таких роботах надає можливість шукачам роботи не лише отримати тимчасову зайнятість та заробітну плату, а й внести свій вклад у відбудову країни. На даний час в Дар’ївській “Армії відновлення” налічується 39 працівників, – повідомляє сільська рада.

Працівники на суспільно корисних роботах села Дар’ївка в червні місяці продовжили ремонтні роботи підвального приміщення: ґрунтування та шпаклювання, фарбування стін, нанесення декоративної штукатурки, заливка підлоги, демонтаж та встановлення дверей, вапнування стелі, поклейка багет, укладання лінолеуму, кріплення плінтусу. Відремонтували вхід приміщення та встановили навіс над вхідними дверима. Проведено ремонт приміщення соціальної пральні та встановлено обладнання.

У переліку виконаних робіт працівниками СКР Дар’ївської громади за червень також є: розвантаження та видача гуманітарної допомоги, приймання та видача випраних речей населенню, які користуються соціальною пральнею.

Працівники підтримують в належному стані територію дитячого майданчика, автобусних зупинок. Зробили обкіс узбіччя доріг та спортивного майданчику, вивіз сміття.


Також проєкт “Армія відновлення” реалізується у Федорівському, Лиманецькому  та Микільському старостинському окрузі.

“Фінансування суспільно корисних робіт відбувається за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Дякуємо працівникам Херсонський обласний центр зайнятості , які і надалі сприяють залученню до суспільно корисних робіт ще більшої кількості працездатних осіб, адже організація та проведення суспільно корисних робіт в умовах сьогодення – це не лише додатковий дохід для працездатних громадян, а й вагомий внесок на підтримку економіки країни”, – зазначили в сільраді.

 Роботи за програмою “Армія відновлення” є  оплачуваними,  люди  отртмують не меншу мінімальної зарплати через Центр зайнятості.
и ещё 14
Все реакции:

Херсонське регіональне відділення Асоціації міст України и ещё 71

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН