Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліція Херсонщини шукає свідків вбивства російськими військовими жителя Тягинки під час окупації

Відділом розслідування злочинів, учинених в умовах збройного конфлікту слідчого управління Головного управління Національної поліції в Херсонській області розслідується злочин, учинений військовими рф/

21.09.2022 року близько 15.00 години військовослужбовці російської федерації, знаходячись по вул. Лікарняній в с. Тягінка, Бериславського району, здійснили вбивство місцевого мешканця , віком 69 років, шляхом перерізання горла останньому. Поліцією здійснюється збір доказів та встановлення свідків або очевидців події.


“Якщо Ви володієте будь-якою інформацією, або були свідком вищевказаної події, просимо звертатись сюди @Warcrimes_Police_KhS_UA_bot – або пишіть у коментарі і ми з Вами зв’яжемось! Поліція піклується про забезпечення безпеки осіб, від яких надходить інформація, тому гарантуємо конфіденційність листування”, – зазначили в Поліції Херсонщини.


 Дивіться відео на ютуб-каналі інформаційного видання “Український південь”: діти з прифронтового  Херсона відправилися на відпочинок до Івано-Франківська:

https://youtu.be/Km8L2HBY4jI?si=jA_71SmiRxQumnwb

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН