Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Через російcькі обстріли загинули в Білозерській громаді на Херсонщині дві людини, – ОВА

Черговий цинічний обстріл армії рф по мирному населенню Херсонщини. У суботній день 13 липня  окупанти атакували один з населених пунктів Білозерської ТГ. Одразу за чотирма різними адресами виникли пожежі в житлових будинках, господарчих спорудах, також горів гараж та автомобіль.


“До гасіння залучались херсонські та білозерські рятувальники. За попередніми даними від обстрілів загинуло двоє людей та ще трьох травмовано”, – повідомили в ГУ ДСНС УКраїни в Херсонській області.


“російські військові атакували Приозерне Херсонського району. Один зі снарядів влучив у подвір’я житлового будинку. Внаслідок чого смертельні травми отримала 72-річна жінка. Також через обстріл ще двоє людей постраждали. В 41-річного чоловіка – вибухова та черепно-мозкова травми, а також поранення ноги. Жінка, 58 років, дістала уламкове поранення плеча, грудної клітини та живота. У стані середньої тяжкості потерпілих шпиталізували до лікарні”, – зазначив Олександр Прокудін, начальник Херсонської ОВА.
Пізніше стало відомо про ще одну загиблу внаслідок російського удару по селищу Приозерне. Травми, несумісні з життям, отримала 50-річна жінка. Під час атаки вона знаходилась на вулиці.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН

СУСПІЛЬСТВО