Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Платники податків Херсонщини перерахували до місцевих бюджетів 986,1 млн гривень

За 6 місяців 2024 року платники податків Херсонської області перерахували до місцевих бюджетів 986,1 млн гривень податків, зборів та обов’язкових платежів, – повідомляє пресслужба установи.

Левову частину надходжень коштів забезпечили платники Херсонської міської територіальної громади, це 557 млн гривень або 56,5% від загальних надходжень. За ними розташувались платники Великоолександрiвської та Бiлозерської селищних територіальних громад, бюджети яких отримали 36,1 млн гривень (3,7%) та 25,2  млн гривень (2,6 %) відповідно. Про це повідомив               в.о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Сергій Олефіренко.

У вказаному періоді основним джерелом надходжень до місцевих бюджетів  області є: податок на доходи фізичних осіб – 731,3 млн гривень (74%), єдиний податок – 187,8 млн гривень, плата за землю – 30,2 млн гривень, акцизний податок з кінцевих продажів -12 млн гривень.

Більше інформації податкового спрямування розміщено на сторінках Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі мережі Інтернет (https://kherson.tax.gov.ua) та Facebook (https://facebook.com/tax.kherson.crimea.sevastopol).

Дивіться, як російська армія атакувала передмістя Херсона:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН