Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславському медичному фаховому коледжі відбулися урочистості для випускників

В Бериславському медичному фаховому коледжі відбулися урочистоті з нагоди випуску студентів 2024 року, – про це повідомили в пресслужбі закладу.
На заході були присутні заступник голови Херсонської ОВА Ярослав ШАНЬКО та директор Департаменту здоров’я Херсонської ОВА Тетяна КАРЧЕВИЧ, які привітали випускників, їх батьків та педагогічний колектив із завершенням навчання в коледжі. Вони зазначили, що незважаючи на всі труднощі сьогодення, завдяки наполегливій праці викладачів-наставників, до кагорти медичних працівників Херсонщини долучається молодь, яка здатна відбудовувати та розвивати свій рідний край.
До випускників звернувся й в.о.директора коледжу Роман ЗАПОРОЖЕЦЬ, який побажав випускникам цілеспрямованості, наснаги, терпіння та віри в себе.
На заході лунали щирі вітання від викладачів, кураторів, батьків та студентів. Від випускників звучали слова вдячності за незабутні роки студентського життя.
“Любі наші випускники, ми віримо у вас, ми завжди радітимемо вашим маленьким досягненням і великим перемогам!”, – зазначили в адміністрації закладу,
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН