Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні затримано браконьєра на одному з блокпостів

Державними інспекторами Херсонського рибоохоронного патруля спільно з працівниками ВП ГУНП в Херсонській області на блокпосту в м. Херсоні був затриманий місцевий мешканець, який в автомобілі перевозив 3 од. мисинових сіток (загальна довжина склала 120 м) та водні біоресурси: 56 екз. карася сріблястого, 27 екз. окуня, 5 екз. тарані, 3 екз. лина, 2 екз. раків, по 1 екз. плоскирки та сазана, загальною вагою 22 кг, – повідомляє пресслужба Херсонського рибоохоронного патруля.

Під час затримання громадянин повідомив, що усі водні біоресурси виловив забороненими знаряддями лову в акваторії оз. Погоріле Корабельного району м. Херсон. Своїми протиправними діями порушник наніс збитки на суму  майже 199 тисяч гривень.


За даним фактом складений протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП, який буде направлений до суду для розгляду та прийняття відповідного рішення.

Херсонський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства.
Дивіться відео. як Херсонський рибоохоронний патруль виявляє браконьєрів  в деокупованих населених пунктах:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН