Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представниця Херсонщини взяла участь у Національному молитовному сніданку (фото)

 Національний молитовний сніданок було започатковано  майже 20 років  тому. Вперше в Україні  він пройшов під патронатом Глави держави. На заході були присутні представники всіх релігійних конфесій і церков, гродаськості, освітяни.

«Ми не раз доводили, що не буває нездійсненних речей, коли справді віриш у свої сили, коли знаєш, що на твоєму боці – правда людська й Божа, коли дієш і коли робиш усе, щоб люди були в єдності. Я вірю, що ми можемо повернути мир Україні», – сказав Володимир Зеленський.

Присутні помолилися за українських воїнів і всіх наших людей, об’єднання світу проти зла, за перемогу, мир та відновлення України.

“Раніше ми молилися за наших дітей і просили їм здоровʼя і допомоги у навчанні. Ніхто з нас і подумати не міг, що ми будемо просити, щоб вони були живі. Сьогодні на національному молитовному сніданку України за патронатом і участю Президента Володимира Зеленського лунали молитви за наших воїнів, волонтерів, за дітей, за тих, хто в полоні, на захоплених територіях, і тих, хто змушений був залишити свої домівки. Ми молилися за Гідність, Свободу, Волю, розвиток і розквіт України. Молилися за справедливу Перемогу і найкраще майбутнє  України”, – зазначила Олена Чепелюк,  ректорка  Херсонського національного технічного університету, яка була присутня на заході. 
На молитовному сніданку в Києві також  були присутні звільнені напередодні з російського полону священники Української греко-католицької церкви Богдан Гелета та Іван Левицький, – зазначили в офісі Президета.
 
Фото у матеріалі використані зі сторінки у фб – О. Чепелюк.
 26 червня російські військові скинули дрон на дітей у Херсоні, їх рятували медики. Дивіться відео за посиланням:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН