Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Співробітники ХДМА взяли участь тренінгу з дотримання трудового законодавства

 Про участь у заході повідомилм в Херсонській державній морській академії.
“Під час семінару були розкриті теми трудового законодавства та атестації робочих місць за умовами праці у період дії воєнного стану, особливостей здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, щорічних відпусток та відпусток без збереження заробітної плати, призупинення дії трудового договору, психосоціальної підтримки на робочому місці, мобінгу, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків у сфері праці”, – зазначили в пресслужбі Херсонської державної морської академії.
Захід відбувся в очно-дистанційному режимі за ініціативи ПРМТУ, та в межах реалізації профспілкового проєкту ПРМТУ у співпраці з United Federation of Workers in Denmark (3F).
В інформаційній зустрічі  взяли участь: начальник відділу охорони праці ХДМА Віктор ЖУК, уповноважений представник з питань охорони праці первинної профспілкової організації ХДМА, в.о. начальника виховного відділу ХДМА Анастасія ТЕНДІТНА, фахівець відділу інформаційного супроводу освітнього процесу Наталя РЯБУХА.
 Джерело – ХДМА.
 
 Нагадаємо, що ХДМА проводить вступну кампанію2024 року, з умовами вступу до Херсонської державної морської академії  можна ознайомитися  на офіційному сайті: https://ksma.ks.ua
Також про умови вступу до Херсонської державної морської академії розповідали детально абітурієнтам на Дні відкритих дверей:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН