Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російські військові обстріляли в передмісті Херсона гуманітарний штаб (відео)

Про це повідомила  Тетяна Жуковська- Букацель,  представниця Антонівського старостату, який входить до складу Херсонської громади.
26 червня  під час ворожого обстрілу було знищено автівку волонтерів Бакшиних Наталі https://www.facebook.com/profile.php?id=100016760713061 і Миколи!
“Ця машина працювала для доставки допомоги мешканцям Антонівського старостинського округу м. Херсона. Ворог має мету – знищити нас, але наші люди незламні – вони продовжують захищати і відстоювати свої домівки, піклуватися про самотніх, маломобільних, потребуючих мешканців; доглядати за чотирилапими друзями, яких багато зараз кинутих напризволяще! Найнеобхіднішим завжди допомагають волонтери Антонівки. Життя продовжується і допомога від старостату не припиниться, проблема – транспорту! Але я вірю, що разом ми її теж швидко подолаємо! Прошу всіх небайдужих допомогти зі збором коштів на автівку для волонтерів. Сума збору 100000 грн, посилання на банку”, – зазначила Тетяна в повідомленні, звертаючись всіх небайдужих допомогти з відновленням автівки родини волонтрів, опублікувавши реквізити для збору коштів.
 Також Оксана Фоміна, представницяАнтонівського старостату уточнила, що 26 червня було пошкоджено 3 волонтерські автівки, які привозять найнеобхідніше у Антонівку.
“Звіти про збір як і завжди будуть публікуватися на сторінці, – додала в повідомленні Тетяна Жуковська- Букацель,  представниця старостату.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН