Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Податківці Херсонщини надали 781 електронну довірчу послугу

Упродовж січня – травня поточного року фахівці сектору реєстрації користувачів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі надали платникам податків 781 електронну довірчу послугу, – повідомляє пресслужба установи.

За вказаний період згенеровано кваліфікований електронний підпис для 300 громадян і 218 посадових осіб органів виконавчої влади, надано юридичним особам 34 електронних аналоги печаток, 95 електронних цифрових підписів для керівників організацій та 3 для бухгалтерів. Також за заявами платників податків скасовано 131 сертифікат електронного цифрового підпису.

Фахівці податкової служби постійно надають інформаційну підтримку з питань отримання електронних довірчих послуг. Також з початку року надано 485 консультацій щодо повторного формування сертифікатів за цифровим запитом.

Ознайомитися з інформацією про Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг та порядок отримання електронних довірчих послуг можна за покликанням: https://ca.tax.gov.ua.

Інформаційна підтримка з питань отримання електронних довірчих послуг для херсонців надається за телефоном 095 010 46 35.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН