Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславському районі рятувальники нагадали місцевим жителям про заборону купання у водоймах

Бериславські рятувальники спільно з Національною поліцією та працівниками Великоолександрівської селищної військової адміністрації провели профілактичний рейд щодо заборони купання на водоймищах, – це повідомили в Регіональному управлінні ГУ ДСНС України в Херсонській області.

“У разі купання і відпочинку біля водойм попри заборону, громадяни повністю несуть відповідальність за збереження свого життя і здоров’я. Також фахівці наголосили жителям населених пунктів, що у воєнний час біля води можна натрапити на боєприпаси, що не розірвалися і детально пояснили, як діяти у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та закликали не наближатися до них і не торкатися. Наприкінці кожної бесіди фахівці вручали співрозмовникам профілактичні листівки”, – зазначили в дописі.

 Нагадаємо, що Бериславський район було повністю деокуповано восени 2022 року, але чимало території і досі залишається замінованою. Російська армія постійно обстрілює територію, тому є велика небезпека  щодо мін і снарядів, які не розірвалися.


 Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:
Дивіться відео, як на Херсонщині проходить евакуація родин з дітьми із небезпенчих зон:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН