Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У ХДУ більше 1000 студентів та співробітників пройшли навчання з мінної небезпеки

Фахівці Данської ради у справах біженців вже друге надали високоякісну допомогу з інформування здобувачів вищої освіти та співробітників Херсонського державного університету про ризики, пов’язані з мінами та вибухонебезпечними залишками війни, – повідомляє пресцентр ХДУ.

Гуманітарна підтримка від цієї благодійної організації вкрай важлива для нашого освітнього закладу, допомагає триматися в складних умовах та бути більш обізнаними та пильними у своїх діях з незнайомими предметами.

Студенти та співробітники ХДУ високо оцінили кваліфікованість фахівців, що проводили зустрічі – Сергія Врадія, Нікіти Скляренка та Олександра Царука.

Загалом протягом усіх сесій вдалося охопити на інструктаж майже тисячу представників університету. Під час заходів обговорили також плани щодо взаємовигідної співпраці задля спільних інтересів щодо ознайомлення з алгоритмами безпечної поведінки та запобігання травмувань від вибухонебезпечних предметів серед здобувачів вищої освіти.

Вкотре акцентуємо увагу здобувачів освіти усіх рівнів на основних пунктах, які підкреслили інструктори – у випадку виявлення незнайомих небезпечних предметів в першу чергу звертайтеся за телефоном 101 до ДСНС. Ти самим ви убезпечите своє життя та оточуючих.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Моя зброя — пензлі та фарби: випускниця ХДУ зібрала на потреби ЗСУ понад 150 000 гривень

У ХДУ відбувся перший розподіл студентів медичного факультету до інтернатури, – Співаковський

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН