Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російські військові скинули дев’ять КАБів по населених пунктах Дар’ївської та Тягинської громад на Херсонщині

Двоє людей загинули: поліція документує наслідки чергових російських атак Херсонщини
російська армія продовжує тероризувати деокуповане правобережжя Херсонщини, накриваючи Бериславський та Херсонський райони, обласний центр і передмістя вогнем із артилерії, мінометів, танків, авіації та БпЛА.
Минулої доби від ворожих атак постраждали Херсон, Антонівка, Придніпровське, Зарічне, Новотягинка, Янтарне, Кизомис, Станіслав, Широка Балка, Софіївка, Інженерне, Берислав, Миколаївка, Бургунка, Гаврилівка та Осокорівка.
В результаті обстрілів пошкоджено шість приватних та два багатоквартирні будинки, автомобіль, гараж та будівлю об’єкта інфраструктури.
Зранку в Осокорівці російські військові дроном типу «FPV» атакували цивільний автомобіль. Внаслідок вибуху в салоні загинув 49-річний водій, автівка знищена вщент.
У Гаврилівці в результаті артилерійського обстрілу пошкоджено два житлові будинки.
У Антонівці мінометним вогнем пошкоджено три приватні будинки.


Вдень військові рф атакували безпілотником Станіслав. Внаслідок вибуху скинутого боєприпасу пошкоджено автомобіль.
З дрона ворог скинув вибухові пристрої і на Широку Балку, пошкоджено приватний будинок та гараж.



військові рф здійснили авіаційні удари дев’ятьма керованими бомбами по населених пунктах Дар’ївської та Тягинської громад, на щастя, обійшлося без потерпілих.
Протягом доби російська армія з артилерії, мінометів та безпілотників атакувала житлові квартали Херсона. Ввечері під час артилерійського обстрілу Дніпровського району міста на території парку загинув 68-річний чоловік, снарядами пошкоджено два багатоквартирні будинки.


Цілодобово на місцях російських обстрілів працювали всі екстрені служби.
За минулу добу поліція відреагувала на 211 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 11 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН