Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський сервісний центр МВС працюватиме у сховищі

Безпекова ситуація на Херсонщині досить складна. Аби убезпечити відвідувачів та працівників сервісних центрів МВС, планується облаштувати укриття.

У підвальному приміщенні сервісного центру МВС у Херсоні надаватимуться послуги під час повітряних тривог. Як саме триває підготовка приміщення до ремонту, проінспектував начальник Головного сервісного центру Микола Рудик.

Ремонт підвального приміщення для працівників та відвідувачів виконають за кошти Херсонської адміністрації. У разі надзвичайних ситуацій громадяни матимуть доступ до безперервних послуг під час повітряних тривог. Укриття матиме два виходи, буде обладнане системою вентиляції, матиме окремий зал для відвідувачів центру, у якому розташовуватиметься банківський термінал, термінал електронної черги, екзаменаційний клас для прийняття теоретичних іспитів.

«Наразі триває ремонт підвального приміщення Сервісного центру в м. Херсон, що дасть можливість надавати послуги, не зважаючи на щоденні обстріли», — прокоментував Микола Рудик.

Послуги надаватимуться виключно за попереднім записом. Талон можна взяти у терміналі в приміщенні сервісного центру МВС або онлайн через функціонал Е-запису. Також можна скористатися ТалонБотом у телеграмі, який сповіщає про вільні талонання послуг.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН