Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні проводиться ямковий ремонт дорожнього покриття, – Мрочко

Представники Херсонської міської віськової адміністрації зустрілися  з жителями багатоповерхівок Дніпровського району міста, щоб почути про проблеми, які виникають, та вжити відповідних заходів для їхнього розв’язання.

“Такі виїзні прийоми є регулярною практикою, адже вони дають можливість громадянам висловити свої думки та запитання, а ми у свою чергу можемо почути відгуки, а, можливо, і недоліки в роботі для оперативного реагування”, – зазначили в Херсонській міській раді.


 Цього разу питання стосувалися обрізки аварійних дерев, вивезення ТПВ, перерахунків за комунальні послуги тощо.


“Людей хвилювало, що останнім часом була призупинена робота з ліквідації аварійних дерев. Пояснив, це повʼязано з тим, що ті бригади комунальників, які займаються обрізкою дерев, були залучені до робіт із забиття вікон після ворожих “прильотів”. Найближчими днями аварійна обрізка дерев продовжиться. Що стосується перерахунку херсонцям за комунальні послуги, наголосив, що комунальні підприємства, підпорядковані Херсонській міській раді, їх зробили. Питання відновлення дорожнього покриття теж на порядку денному”, – прокоментував Роман Мрочко, начальник Херсонської МВА.


 Під час зустрічі місцева влада поінформувала, що  в Херсоні ремонтуються великі ями, а капітальний ремонт не проводиться.
“Робити повноцінний ремонт доріг, коли місто перебуває під постійними ворожими обстрілами, не доречно. На це треба великі кошти. Вважаю, що краще ці кошти спрямувати на підтримку та допомогу нашим військовослужбовцям”, – додав начальник Херсонської МВА.
 У місській раді зазначили, що усі порушені на зустрічі питання були занотовані і передані до відповідних структурних підрозділів для якнайшвидшого їх вирішення.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН