Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Журналістка з Новотроїцького проведе презентацію книги “Залізна евакуація”

Про подію розповіла журналістка з Новотроїцького на Херсонщині Олена Олійник у соціальних мережах:

-Мабуть, кожен із нас за рік повномасштабної війни відчув неймовірну силу взаємопідтримки і взаємодопомоги: під час порятунку життя, евакуації, щоденного волонтерського чування про кожну врятовану людину.

19 травня о 19:00 запрошуємо вас у салон Stowarzyszenie Pisarzy Polskich Oddział Kraków (вул. Каноніча,7) на літературний стендап українського поета, перекладача і громадського діяча Андрія ПЕРМЯКОВА “Ніжні та залізні”.

Ведуча події – журналістка і письменниця Олена Олійник.

Під час розмови відбудеться своєрідне занурення в історії “залізних” людей, які допомагали евакуйовувати сотні тисяч українських спігромадян у безпечні місця (ці історії увійшли до книги Андрія Пермякова “Залізна евакуація”).

Проєкт серії зустрічей з українськими письменниками “Спільномова” реалізовується у рамках міжнародного літературного проєкту Спілки письменників Польщі та Національної спілки письменників України «Польща – Україна: спільнота письменників», за підтримки й гостинності Stowarzyszenie Pisarzy Polskich, Oddział Kraków та першої української сервісної соцмережі про книги LitCom.

Вдячні також за інформаційну та організаційну підтримку Міністерству культури та інформаційної політики України та благодійному фонду “Бібліотечна країна”.

Вхід на подію вільний.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН