Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці продовжують підтримувати проукраїнську позицію

Херсон продовжує вболівати за ЗСУ та чекати на повернення під контроль Україні. Поділилася ситуацією у місті, де діє тихий опір окупації у соціальних мережах херсонка. Публікуємо оригінальний допис:

Два дні довелось трохи поїздити містом.

Аж настрій піднявся.

Спочатку возила кішку до ветеринара. Таксист – не просто наш, а ще й волонтер)))

У ветеринара в кабінеті біля умивальника висять два рушнички поруч – жовтенький та блакитний)

Заїхали до випадкових людей по справах, а в них вся квартира в дитячих малюнках – наші прапорці та “правильні” військові сюжети.

Вчора знову цукерок наших купила. Несу урочисто коробочку, назустріч чоловік. І голосно так на всю вулицю ” Які цукерки чудові. Не рашиське гівно”. Саме так – українськлю голосно!

Потім замість маршрутки під’їхала на приміському автобусі. Так взагалі – як знову на наш мітинг потрапила. Уголос весь автобус кляне русню та сепарів, чекає ЗСУ. Українською! І ніхто нічого не боїться!

І ще повно маленьких епізодів – хтось щось сказав, написи на стінах, черги саме за нашим, українським, прапорець у вікні, наше радіо або телемарафон з вікна досить гучно.

А ще я звернула увагу на ту хрєнь, яку вони на бігборди понатицяли. Так от – гімно їхні дізайнери. Якесь воне все тмяне та нецікаве.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН