Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Із деяких населених пунктів Херсонської області, що знаходяться під окупацією, нікого не випускають

Про ситуацію в окупованих населених пунктах Нововоронцовської громади розповіли у групі “Новини Нововоронцовщини”.

У берегових селах вже налагодили постачання електроенергії. Немає світла лише в с.Золота Балка. Також відсутнє електропостачання в с.Біляївка та с.Червоне. Проблем з харчами майжене має.

Актуально з нестачею специфічних ліків. Зв’язок в окупованих селах відсутній. До окупованих берегових населених пунктів хоча в малій кількості іноді заходить “росгвардія”.

В степових селах ситуація набагато гірша. За кордони села нікого не випускають. Хоча і намагаються окупанти розпочати жнива.
Селище і с.Осокорівка все ще під обстрілами.

Волонтерство.

Сьогодні хочу від всієї нашої команди подякувати всім тим, хто з розумінням ставиться до нашої праці. У нас на меті не має жодних політичних амбіцій. Ми не працюємо з жодною партією чи жодним представником влади. Лише за власною ініціативою та за покликом совісті. Тому і Всім бажаю перш за все бути мудрими, бути виваженими у своїх висловлюваннях. Ми є команда. І головна мета нашої команди – допомога нужденним. У нас не має будь-яких зобов’язань. Є лише наш час , наша ініціатива, наш ентузіазм у відповідь на Вашу підтримку.

Лише разом ми сила.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН