Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці долучилися до святкування Дня Конституції у Львові

Сьогодні відзначають День Конституції України. Свято державності, гідності, прав кожного українця нині особливо важливе, адже настали часи, коли нас намагаються позбавити цього. Однак, вже 4 місяці країна мужньо обороняється заради майбутнього нащадків.

Відсвяткували День Конституції сьогодні у Львові зі згадками про окупований Херсон, – розповів директор Херсонського театру ім. Куліша Олександр Книга:

Сьогодні зранку, біля Львівського оперного театру, проходив захід до дня Конституції України. Говорили про особливості кожного регіону країни і маленькі Українці створювали клину мапу нашої країни. А мені пригадалось, як у 2019 році ми з сім’єю, в день Конституції, піднялись на Говерлу, а у 2020 – разом із театром, провели незабутній захід на Станіславських скелях, який у 2021 повторили, ще з більшим розмахом. У цьому році, ми вимушено покинули свою рідну Херсонщину, але віримо і знаємо, що наступний день Конституції України, ми будемо святкувати у звільненій від рашистських загарбників, єдиній Україні!

#stoprussionagression

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН