Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Львові відбулася мистецька акція на підтримку жителів тимчасово окупованої росією Херсонської області (відео)

26 квітня, у Львові відбулася мистецька акція на підтримку жителів тимчасово окупованої росією Херсонської області #Я_Херсонщина.

Ініціатори акції – відомий телеведучий і продюсер Ігор Кондратюк та керівниця управління культури Херсонської міської ради Світлана Думинська при підтримці Львівської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Романа Іваничука.

На імпровізованій сцені виступали діячі культури Херсонщини та всієї України. Під час одного із виступів пролунала фраза: “Українці – це діагноз!”… А ви знаєте, так і є… Останні події довели, що ми, українці, можемо дати відсіч ворогові, можемо стати єдиним цілим…Ми – чужого не візьмемо, але й свого не віддамо… Український південь з першого дня війни перебуває у повній ізоляції. І мета акції – вкотре нагадати всьому світу, що Херсонщина – це Україна. Була, є і буде.

Неймовірно, але на площі Ринок зустрілися мешканці Херсона, Каховки, Чаплинки, Олешків…І кожен з присутніх впевнений, що дуже скоро рідний край буде звільнено від ненависної орди, Україна розквітне, і ми житимемо щасливо у вільній державі. А якщо хтось у цьому не впевнений, або думає інакше, то напрям добре відомий – услід за російським кораблем…І то треба це робити швиденько, бо можете не встигнути…

А Херсонщина – це Україна! Херсон, Каховка, Нова Каховка, Генічеськ, Миколаїв, Маріуполь і ще багато міст і сіл – це УКРАЇНА!!! Слава Україні! Слава ЗСУ!

Альона Демченко

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН