Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині перевірили 10 автозаправних комплексів

З 12 березня 2021 року на виконання доручення Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля від 11.03.2021р №10033/1/1-20 та відповідного доручення т.в.о. Голови Держпраці Віталія Сажієнка Головне управління Держпраці у Херсонській області проводить позапланові заходи державного нагляду (контролю) за додержанням вимог у сфері охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці та оформлення трудових відносин суб’єктами господарювання, закладами установами, у сфері управління (володіння, користування) яких перебувають місця виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним.

На сьогодні перевірено 10 автозаправних комплексів (АЗК) в області та розпочато перевірки ще 2 об’єктів, що здійснюють роздрібну торгівлю пальним.

Крім того,  у складі міжвідомчої робочої групи, створеної обласною  державною адміністрацією, фахівці Головного управління оглянули 37 місць роздрібної торгівлі пальним  в м. Херсоні та області, що мали негативну історію з питань легалізації  та дотримання вимог законодавства.  Огляди місць ймовірно несанкціонованого збуту пального проводяться згідно графіка, складеного робочою групою.

ГУ Держпраці у Херсонській області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН