Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

13-річній дівчинці із Запорізької області потрібні великі кошти на операцію

Дівчинку звати Вікторія Полянська (м.Камянка – Дніпровська Запорізька обл.). З самого дитинства і народження, у неї проблеми зі здоров’ям, зараз дівчинці 13 рочків, і вона постійно знаходиться в інвалідному візочку.

Волонтер із Гуляйполя – Ярослав Хоменко приїхав до родини Полянських аби познайомитися із дівчинкою і розповісти їхню історію життя. Волонтер звертається до людей, щоб допомогти дівчинці Вікторії зібрати кошти на операцію.

“Моє перше враження, коли я зайшов до будинку, і побачив Вікторію, вона така світла і гарна дівчинка, як янголятко випромінює світло, позитив, радість, трішки з нею поговорив і побачив наскільки у неї жага до життя, що словами це не описати, дуже розумна дівчинка, намагається триматися і виглядати сильною, не втрачає надію і віру, що все буде добре, її мама і тато дуже хороші батьки, я побачив на власні очі що вони докладають всі зусилля, щоб тільки все було добре у їхньої донечки Вікторії, 13 років вони за нею доглядають, підтримують її в усьому, зі слів батьків я дізнався що коли Вікторія народилася, лікарі говорили що їй залишається два тижні всього жити, що вона не виживе, але вони не покинули її, не втрачали віру що все буде добре, і завдяки цьому, вона зараз поряд з ними, кожного дня це боротьба за життя.

Батьки кожного дня, місяця, року, їздили по всій країні по лікарям, щоб допомогти своїй донечці, щоб зробити операцію на спині, але в Україні не знайшлися такі лікарі які змогли зробити таку тяжку операцію.
Зараз на цей момент, є надія і можливість зробити операцію, єдиний лікар погодився допомогти, але на той час ще до обстеження Вікторії, сума коштів була одна, після обстеження сума виросла вдвічі, і батьки були дуже розчаровані, говорили одне і як завжди, зовсім все навпаки.

Потрібна сума 50 тисяч доларів, щоб вистачило на операцію і реабілітацію, частина коштів є, але цього не вистачає повністю все оплатити.

І тому звертаюсь, до всіх Вас, допомогти родині Полянських, особливо їхній донечці Вікторії, я дуже хочу щоб Вікторія в подальшому жила повноцінним життям, була щасливою, і відчувала як і всі радість життя.”, – пише у своєму дописі на Фейсбуці волонтер.

Діагноз: шийно-грудопояснично-хрестцовий лівосторонній С-образний кіфосколіоз зі зміщенням і колапсом грудної частини тіла.

Допомогти родині:

4149 6293 9937 1905 Приват Банк
Полянська Анна Вікторовна

Номер телефону мами: 0991180763 Анна
Номер телефону тата : 0991180776 Сергій

Друзі, є шанс і надія, що дівчинка буде і надалі жити і радіти життю, допоможіть будь ласка!

Районка

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН