Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З 11 січня херсонські заклади освіти працюватимуть у дистанційному форматі

Зимові канікули триватимуть по 10 січня 2021 року включно.

Після зимових канікул, з 11 січня 2021 року, заклади загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти Херсона розпочинають роботу в дистанційному форматі.

У звичайному режимі залишаться працювати лише дитячі садочки та два заклади спеціальної освіти (НВК №29 та спеціальна школа №1), але з суворим дотриманням постанови Головного державного санітарного лікаря України від 22 серпня 2020 року №50.

Для підвищення професійної майстерності педагогів управлінням освіти підготовлено онлайн-рекомендації для керівників закладів освіти, педагогів, практичних психологів, здобувачів освіти, їхніх батьків щодо особливостей освітнього процесу й створення психологічного мікроклімату в період обмежувальних протиепідемічних заходів.

Також фахівці методичного кабінету при управлінні освіти розробили цикл вебінарів для підвищення кваліфікації педагогічних працівників із питань організації якісного освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання.

Інклюзивно-ресурсні центри міста у зазначений період надаватимуть психолого-педагогічні та корекційно-розвиткові послуги дітям з особливими освітніми потребами в онлайн-режимі. Для батьків та педагогічних працівників також надаватимуться консультації в онлайн-режимі.

Херсонська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН