Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Україно-британські навчання пройшли на Херсонщині (відео)

Стратегічне командно-штабне навчання «Об’єднані зусилля – 2020» за своїм розмахом, складом сил та засобів і залученням наших партнерів є унікальним. У навчаннях беруть участь розвідувальна, винищувальна та бомбардувальна авіація країн-членів Альянсу, сумісне застосування сил спеціальних операцій та десантно-штурмових підрозділів у різних умовах обстановки.

Задіяно вертольоти армійської авіації Сухопутних військ, бойові літаки Повітряних Сил ЗС України, а також Королівських повітряних Сил ЗС Великої Британії.

Це демонстрація відпрацьованього захоплення плацдарму та форсування водної перешкоди на всіх видах десантно-переправних засобах, а також подолання її по понтонному мосту. Стратегічне командно-штабне навчання «Об’єднані зусилля – 2020» дозволить підвищити взаємосумісність між силами і засобами як ЗС України, інших складових сил оборони, так і взаємосумісність із країнами-членами НАТО та визначити подальші напрями розвитку системи управління Збройними Силами України, розвідки, удосконалення системи зв’язку, обміну інформацією, організації взаємодії між складовими сил оборони.

У навчаннях беруть участь розвідувальна, винищувальна та бомбардувальна авіація країн-членів Альянсу, сумісне застосування сил спеціальних операцій та десантно-штурмових підрозділів у різних умовах обстановки.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН