Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеський стадіон “Чорноморець” перейшов у власність компанії з США

Приватна американська компанія Allrise Capital Inc підписала угоду купівлі-продажу стадіону “Чорноморець”, що на вулиці Маразліївська, 1/20 в Одесі. Про це повідомили в Фонді гарантування вкладів фізичних осіб.

Там зазначили, що компанія з США перемогла на аукціоні з продажу стадіону ще 22 травня 2020 року. Однак офіційно власником “Чорноморця” Allrise Capital Inc стала лише 16 липня.

Зазначимо, стадіон вдалося продати з 21-ої спроби. Компанія зі Сполучених Штатів Америки запропонувала за “Чорноморець” 193 мільйони 800 тисяч гривень, тоді як у 2019 році стадіон намагалися продати за понад мільярд гривень.

Додамо, компанія-покупець розташована у місті Ірвайн, штат Каліфорнія. Її заснували в 2016 році як ALLRISE FINANCIAL GROUP. INC. і перереєстрували в 2019 році.

Фірма займається “інвестиційною діяльністю”. У ній працює до 10 співробітників. Генеральний директор Allrise Capital Inc – Руслан Зінуров, виконавчий директор – Михайло Трубчік. У реєстраційних документах також згадується Володимир Євсєєв.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН