Харчові продукти утримувалися на складі без будь-якого контролю температурного та вологісного режиму, що могло призвести до розмноження патогенних мікроорганізмів та формування токсинів.
Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на Держпродспоживслужбу в Одеській області.
На момент інспектування виявлено 8864,35 кг готових м’ясних виробів, 3615,67 кг твердого сиру, 82 кг паштету, 2390 кг продукту жирового рослинно-вершкового 82,5% жиру без відповідного маркування та необхідної інформації для споживачів. На цих продуктах не зазначена дата виробництва, терміни та умови зберігання, перелік інгредієнтів, інформація про речовини, які спричиняють алергічні реакції у людей.
На більшості харчових продуктів, гризунами була пошкоджена пакувальна оболонка.
Рішенням Головного державного ветеринарного інспектора Одеської області було тимчасово призупинено діяльність цього суб’єкта господарювання та вилучено з обігу непридатні та небезпечні харчові продукти. Про цей випадок також повідомлено правоохоронні органі, для прийняття ними заходів реагування в межах їхньої компетенції.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Схожі публікації:
- В громадах Одещини залишилося понад 10 мільйонів освітньої субвенції
- Одеські хокеїсти стали переможцями етапу Чемпіонату світу
- На Одещині можна отримати копії цифрових документів за допомогою електронних сервісів
- Відсутність туризму та ракетні удари: як живе громада Одещини поряд з островом Зміїний
- Активісти Нью-Йорка закликали підтримати проведення Всесвітньої виставки в Одесі у 2030 році