Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві витратили 19 млн гривень на травмпункт у лікарні швидкої медичної допомоги

Новий травмпункт у лікарні швидкої медичної допомоги відкриють до кінця 2019 року. Про це журналістам Суспільного розповів головний лікар ЛШМД Олександр Дем’янов.

У новому травмпункті пацієнтів розділятимуть за типами поверхах. Будівлю у три поверхи звели з фундаменту. У ній вже є тепло, власну котельню випробовували. Головний лікар ЛШМД Олександр Дем’янов говорить: “Те обладнання, та автоматика, яку тут видно, вона забезпечує той комфорт, який повинен бути і для пацієнтів, і для якісної роботи медперсоналу”.

– Поява нового травмпункту в Миколаєві важлива соціальна подія, – говорить начальниця управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради Ірина Шамрай. – Враховуючи те, в якому стані знаходиться сьогодні травматологічний пункт, єдиний у місті Миколаєві, цей заклад цілодобовий, куди звертаються пацієнти, то це соціально значуще питання.

Розмістили травмпункт на місці старої будівлі, в якій розташовувалося кафе та автоклавна. Олександр Дем’янов говорить, що за першим проєктом, вартість якого була вісім мільйонів гривень, вигляд нової будівлі всередині відрізнявся від нового проєкту.

Вартість будівлі нового травмпункту – 19 мільйонів гривень. Головний лікар ЛШМД Олександр Дем’янов говорить: “Ви побачите першу медичну будівлю, збудовану з нуля капітальним будівництвом за останні 20 років у Миколаївській області.

В експлуатацію будівлю введуть на початку 2020 року.

Деталі у сюжеті Суспільного

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН