Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині придбають слухові апарати для дітей

Сьогодні значна кількість людей на Херсонщині зіштовхуються з вадами слуху. Як зазначають фахівці, слух можна втрачати протягом декількох років і це відбувається зовсім безболісно. Для того, щоб своєчасно вирішити незначні проблеми слуху та запобігти негативних наслідків, медики радять перевірятися щорічно.

Якщо ситуація зовсім критична і лікарі безсилі, тоді варто подбати про слуховий апарат. Саме він дозволить людині відчувати себе повноцінною частиною суспільства. Безкоштовно слухові апарати отримують люди з інвалідністю відповідно до постанови КМУ від 03.12.2009 р. № 1301 «Про затвердження Порядку забезпечення інвалідів і дітей-інвалідів технічними та іншими засобами».

Так, про дітей з вадами слуху подбають у Скадовську. За даними сайту публічних закупівель «Prozorro», комунальне некомерційне підприємство «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги» оголосило тендер на придбання чотирьох нових апаратів. Закупівля техніки обійдеться медичній установі в 70 тисяч гривень. Планується, що нові апарати діти отримають не пізніше кінця року.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН