Фахівцями Держпродспоживслужби 18 квітня були перевірені заклади громадського харчування для запобігання виникнення захворювань на гострі кишкові інфекції.
Під перевірку потрапив заклад, який частує відпочивальників чебуреками, які так полюбляють їсти нашвидкоруч туристи на курортах. Найчастіше саме фаст-фуд стає причиною отруєння у літню пору року.
Фахівці перевірили чи є в наявності необхідні документи у підприємця, чи належно зьерігаються продукти та чи проходять працівники медичний огляд, що є обов’язковим для закладів громадського харчування.
За результатами роботи суб’єкту господарювання роз’яснено вимоги чинного законодавства у сфері безпечності харчових продуктів при їх виробництві та обігу, – повідомляє Держпродспоживслужба у Херсонській області.
Схожі публікації:
- У Херсоні та Скадовську з‘явилися QR-кава і QR-таксі
- На Херсонщині комунальники засипали люк асфальтом
- Поетів-аматорів Херсонщини запрошують взяти участь у підготовці збірки «Ми народились в Таврійському краї…»
- У Скадовську обговорювалися питання утримання та експлуатації споруд для стоянки маломірних суден
- В Скадовську відбудеться фестиваль «Смажений бичок»