Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонщина готується приймати “Мельпомену Таврії”

З 17 по 25 травня поточного року на Херсонщині проходитиме ХХІ Міжнародний театральний фестиваль «Мельпомена Таврії».

«Мельпомена Таврії» – міжнародний театральний фестиваль на Херсонщині, який проводиться у нашому місті щорічно в останню неділю травня.

Ініціатором проведення фестивалю вже багато років є художній керівник Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша Олександр Книга.

Основною локацією, де проходитиме театральне дійство, залишається театр імені Миколи Куліша, а саме, головна сцена, камерна сцена, сцена під дахом, сцена під колом. Також організатори планують відновити Green-зону біля театру та продовжити співпрацю з креативним простором URBAN CAD.

Цього року вже вісім країн подали заявку на участь у фестивалі – це Азербайджан, Туреччина, Польща, Грузія, Ізраїль, Білорусія, Вірменія, Угорщина.

Як повідомляє директор фестивалю, Олексій Могилевський, на «Мельпомені» зіграються найкращі вистави українських театрів та зарубіжжя. Cпеціально для учасників організатори обновили сайт фестивалю, зробивши його зручнішим, сучаснішим та цікавішим.

Тож з нетерпінням чекаємо всіх на фестивалі у Херсоні. З театром у серці!

Херсон Times

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Здравствуйте. До которого числа Вы принимаете заявки на Фестиваль? Где можно посмотреть условия участия? И, где можно подать эту самую заявку? С уважением, директор и режиссер Киевского драматического театра “Яблоко” (100% аматорский коллектив),
    Яблочник Яков МИхайлович
    Профиль на ФБ:
    https://www.facebook.com/yakov.yablochnik
    Спасибо за ответ

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН