Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські меценати підтримали ініціативу проведення у місті Music Camp Kherson

Про те, хто саме надав свою підтримку повідомляється на сторінці організаторів Music Camp Kherson, Фонду громади міста Херсон “Захист”:

 – Ми продовжуємо дякувати тим, завдяки чиїй допомозі нам вдалося провести Music Camp Kherson на досить пристойному рівні. Ми вже повідомляли вам, що організувати цю дивну різдвяну таборівку для дітей Херсонщини – наша ініціатива, а не грантовий проект. Тож гарантованого фінансування не було, а отримати в Херсоні благодійних донорів досить складно. Ми обрали шлях пошуків не стільки фінансів, скільки безоплатних послуг.

Однією з найбільших проблем було визначення місця проведення. За умовами Договору з Music Camp International, це повинна була бути будівля, де одночасно займатимуться діти у великій залі хоровим співом та у 12-ти класах – на музичних інструментах. Цим вимогам відповідав тільки Палац молоді. Та й за суттю МК мав бути проведений саме там! Ми дякуємо депутатській комісії обласної ради з комунальної власності під керівництвом Юрий Рожков за рішення надати нам Палац на безоплатній основі. Сам пан Юрій став персонально благодійником проекту й приємно здивував нас оригінальними сувенірами для колективу Music Camp International (на фото), які й було вручено нашим гостям разом з квітами по завершенню гала-концерту.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН