Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Повернувся з-за кордону, щоб піти на фронт: на Херсонщині попрощалися з військовим з Новорайської громади

У Новорайській громаді на Херсонщині провели в останню дорогу мужнього захисника, який віддав власне життя за наше мирне небо. Мешканці всієї громади у глибокій скорботі і низько схиляють голови перед справжнім героєм – Васильєвим Віктором Анатолійовичем, який воював за честь, правду, гідність нашої країни і віддав своє життя за нас з вами. Жорстока та невблаганна війна забрала життя ще одного захисника України.


Про героя розповіли в групі Новорайської громади.

Васильєв Віктор Анатолійович народився 10 листопада 1980 році в багатодітній родині с.Новорайськ. Закінчив 9 класів Новорайської загальноосвітньої школи. Після закінчення школи пішов навчатися до Червономаяцького ПТУ-29 в 1999 році закінчив навчання та з 14.03.2000 року був прийнятий на роботу водієм автогаража СВК «Бериславський», де працював до 19.09.2001 року. Хлопець завжди був активним та привітним, мав загострене почуття справедливості.


З 2004 року прийнятий на посаду «електромонтажника» в СВБ «Сатурн» в м. Києві пішов з посади 03.12.2004 року. У 2003 році одружився . З народженням сина Віктор займався підприємницькою діяльністю до 2014 року. У 2014 році поїхав до Чехії, працював на металургійному заводі до 2017 року. Із 2018 року працював далекобійником в Європі до початку війни.


В кінці березня 2022 року Віктор покинув роботу в Польщі та  приїхав боронити нашу країну. Насамперед він дуже хотів звільнити Херсонщину, тому пішов на війну з Одеського РТЦК. Вже 12 травня 2022 року Віктор надіслав дружині перші фотографії з навчання. І тільки тоді дружина дізналась, що Віктор був призваний на службу до військової частини А-0281 на період дії воєнного стану 1-го батальйону 2-ї роти 95-тої окремої десантно-штурмової бригади та брав участь у бойових діях у м. Слов’янськ Донецької області. Останній раз виходив на зв’язок з дружиною 26 травня 2022 року. Без сина залишилась мама ;без чоловіка –дружина; без батька-син.


Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі.
Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!
Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН