Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російська армія повністю зруйнувала Антонівську школу в передмісті Херсона (відео)

Про це повідомили Галина Лугова, ексдиректорка Антонівської школи №21  Херсонської міської ради.  Фото зі сторінки у ФБ Галини Лугової.


“Горить в ці хвилини єдина Зелена школа в Україні!Палає в моїй рідний Антонівці, моєму рідному Херсоні, школа була збудована за підтримки корпорації НЕФКО, за кошти фінського уряду. Строком за 5 місяців! Будівництво обійшлося в 2.5 млн.євро та 3, 5 млн.грн. співфінансування з місцевого бюджету. В основу було покладено найсучасніші здоров’яформуючі та енергозберігаючі технології! Все найкраще там було для дітей.
Зараз наче орки підпалили мене, наче палаю я моє серце і душа… Горіти Вам нелюди, ще в страшнішому пеклі! Все відновимо і відбудуємо! Не пробачимо ніколи!!!”, – написала ексдиректорка Галина Лугова.


Прокоментували знищення  Антонівської школи і в Херсонській міській раді.


“Сьогодні російські окупанти добили першу в Україні і єдину на Херсонщині “зелену школу”, яка була створена на базі школи №21 в Антонівці. Рашисти атакували унікальну школу двічі за пів дня, завдавши непоправної шкоди”, – зазначив Роман Мрочок, начальник Херсонської  МВА.

Більше кадрів  дивіться в нашому телеграм-каналі. Росіяни виклали в соцмережі. як обстріляли школу у передмісті Херсона:

https://t.me/ukrpivden/26104

https://t.me/ukrpivden/26108

https://t.me/ukrpivden/26108

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН