Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні російська армія атакувала житлові квартали: є поранені, пошкоджено інфраструктуру

Херсонську міську територіальну громаду за минулу добу було обстріляно російськими окупаційними військами 11 разів, – повідомили в Херсонській міській раді.
Ураження зафіксовані в Херсоні, Садовому та Антонівці. Зокрема, було пошкоджено 2 багатоповерхових та 4 приватних будинки, будівлю освітнього закладу, ділянку газогону та медичний заклад.
“Внаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської міської територіальної громади за минулу добу 3 людини отримали поранення різних ступенів тяжкості. Всім надана медична допомога”, – зазначив Роман Мрочко.
 

 Також в міській раді повідомили, що вранці Херсон був під потужним обстрілом російських військових з лівобережжя Херсонщини, де тсоять російські вйіськові.


“Після 6.00 армія рф з тимчасово окупованого лівобережжя вдарила по Дніпровському району Херсона. Поранення отримали троє людей, які в цей час перебували у будинку. Жінку 39 років та 15-річну дівчину ушпиталили. В обох вибухова та закрита черепно-мозкова травми, контузія. У жінки також уламкове поранення спини. 41-річному чоловіку медичну допомогу надали на місці. Він отримав вибухову травму та уламкове поранення ноги. Сама звернулась до медиків 40-річна жінка з Кіндійки. Близько 5.30 вона потрапила під удар ворожого дрона. У потерпілої вибухова травма та уламкове поранення спини”, – зазначив Роман Мрочко.


 Дивіться відео, як російська армія обстріляла Корабельний район Херсона:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН