Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні поліцейські під обстрілами евакуювали підлітка з мікрорайону Острів

Поліцейські евакуювали з найбільш обстрілюваного району Херсона 16-річного хлопця, якого направили на відпочинок до «Артеку», – повідомялє Полвіція херсонщини.


Прифронтовий Херсон продовжує щодня потерпати від обстрілів російської армії. Особливо страждають жителі прибережних кварталів Корабельного та Дніпровського районів, які перебувають у зоні досяжності ворожої артилерії, дронів, мінометів і танків.


Вчора з найбільш обстрілюваного мікрорайону «Корабел», який ще й досі оговтується від затоплення внаслідок підриву Каховської ГЕС, працівники ювенальної превенції спільно з колегами, які несуть там службу, евакуювали 16-річного хлопця. За сприяння місцевої влади підлітка направили на відпочинок до дитячого табору «Артек» на Київщині, де на нього очікують екскурсії, цікава та насичена програма. Хлопець зможе відволіктися від переживань війни, гарно відпочити, відчути позитивні емоції та покращити своє ментальне здоров’я.
Родина підлітка перебуває у складних життєвих обставинах, тож він потребує підтримки та допомоги. Ювенальні поліцейські привезли хлопцю одяг і найнеобхідніші речі у поїздку.
Того ж дня у складі групи інших дітей юного херсонця вдалося вивезти з обстрілюваного міста.


Днями на засіданні ради оборони Херсонщини прийнято рішення про розширення переліку населених пунктів, в яких розпочато обов’язкову евакуацію населення. Загалом евакуація проходить з 50 населених пунктів, розташованих уздовж Дніпра. До цієї зони увійшли і два мікрорайони Херсона — Гідропарк і Нафтогавань уздовж вулиці Морської піхоти, а також прилеглих до неї вулиць та провулків.


Тож поліція Херсонщини закликає громадян евакуюватися з населених пунктів, які потерпають від постійних обстрілів збройних сил країни-агресора. В першу чергу це стосується родин із дітьми, адже їх життя та здоров’я – найцінніше. Якщо вам потрібна допомога, не гайте часу, звертайтесь на лінію 102, до територіальних підрозділів поліції, органів місцевої влади чи волонтерів.
Возможно, это изображение 4 человека и текст
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН