Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російські військові на Херсонщині пошкодили 4 багатоповерхівки, газогін, атакували бригаду медиків

Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Зимівник, Приозерне, Антонівка, Садове, Зеленівка, Придніпровське, Білозерка, Дніпровське, Станіслав, Берислав, Львове, Білогірка, Михайлівка, Добрянка, Одрадокам’янка, Високопілля та місто Херсон. – повідомляє  Херсонська ОВА.


“російські військові поцілили в об’єкт критичної інфраструктури та магазин; житлові квартали населених пунктів області, зокрема 4 багатоповерхівки та 11  приватних будинків.Також пошкоджено газопровід, господарська споруда, автобус, приватні автомобілі та автівка “швидкої”. Через російську агресію 15 людей дістали поранення, з них – 1 дитина. Під час нічної дронової атаки Сили протиповітряної оборони над територією нашої  області знищили 1 “Shahed-131/136″”, – зазначив Олександр Прокудін.


 Цинізму ворога немає меж.


Вчора, 3 серпня,  російські військові атакували з безпілотника дитину та бригаду швидкої допомоги: у Білозерці окупанти скинули боєприпас з БпЛА на 12-річного хлопчика, який перебував на вулиці. Він дістав вибухову травму та контузію, а також поранення ноги та живота. Його шпиталізували до лікарні у стані середньої тяжкості. Також під удар ворожого дрона потрапили троє людей в Антонівці. Це – чоловіки 28, 39 та 41 років. “В потерпілих – вибухові травми та численні поранення. Коли на місце події прибули медики окупанти знов завдали удару, застосувавши безпілотник. Пошкоджено автомобіль. Лікарська бригада не постраждала”, – додали в ХОВА.
 Дивіться відео на ютуб-каналі інформаційного видання “Український південь”. як армія рф атакувала Чорнобаївку

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН