Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Бериславщині стартував проєкт для внутрішньо переміщених громадян

На Бериславщині стартував проєкт «Залучення мешканців Бериславської громади зі статусом ВПО до активних програм». Від Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі участь у заходах братиме очільник Бериславської ДПІ Валентин Кондратенко, – повідомляє пресслужба установи.

Наразі вже відбулось засідання «круглого столу», учасники якого обговорили напрямки роботи громади для розв’язання проблем ВПО, зокрема щодо підтримки підприємницької діяльності, організації працевлаштування та професійної підготовки, поширення інформації про номери «гарячої лінії» тощо.

Також у рамках проєкту планується надання громадянам інформаційної підтримки з питань застосування вимог податкового законодавства при започаткуванні власної справи, оформлені найманих працівників та інших питань, які належать до повноважень територіальних органів податкової служби.

Інформація щодо контактних даних для долучення до зазначеного проєкту та анонсів подальших заходів розміщена за покликанням: https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1222463435565829&id=100034065533898&rdid=OBsaCbZEF4HzYjxz.

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН