Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні СБУ затримало прихильника окупаційної влади: представника спілки ветеранів Афганістану

Офіційно позицію надав голова областної спілки ветеранів Афганістану  – Володимир Білий щодо затримання в Херсоні Володимира Христенка, який підтримав окупаційну владу і  впроваджував нові правила в місті від окупантів.
“По приводу цього придурка Христенко Романа, телегіна та зайця Олександра.
Офіційно повідомляю, як голова областної спілки ветеранів Афганістану Білий Володимир Миколайович, що Христенко Роман ніколи не займав керівних посад в нашій організації. Так в період окупації він підтримав телегіна, поплічника сальдо та приходив в нашу організацію для отримання оригіналів документів , печаток та інше і разом з ФСБ та кримськими афганцями , хотіли нас завербувати та перефарбувати. Я відмовився від зустрічі та делегував повноваження своєму заступнику та іншому заступнику на зустріч – з повноваженнями послати їх за руським кораблем. Що і було зроблено, а оригінали та печатка терміново та до цього вивезені.
Прапорщика телегіна, це точно близький до сальдо, !!! ми давно виключили з організації, бо нагород він не отримував, а присвоїв. Доказано судом.
Олександр Заєць ,поплічник телегіна , наскільки мені відомо – отримав 2 мільйони ріблів для підкупу та виплати афганцям, та втік в Росію з грошима. Роман христенко, як дурачок та терпіло зостався в Херсоні, та на мою думку наводив цілі.
Попався.
Суспільство України ділиться на 90 % патріотів та 10% рашистів.
Що ж , і в нас є іроди в організації.
Херсонську міську організацію ветеранів Афганістану очолює Міщенко Валерій , та за моєї відсутності в Україні та Херсоні – обласну організацію ветеранів Афганістану – Киреєв Віктор.
Це великі патріоти України та Херсону”
 Написав  офіційно в  фейсбуці  – Володимир Білий.
 
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН