Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні розпочали підготовку до нового опалювального сезону, – міськрада

Про це повідомили в Херсоснькій міській військові адмніністрації

“Зібрав очільників відповідних структурних підрозділів та представників житлово-комунального комплексу Херсонської громади обговорити підготовку до осінньо-зимового періоду.Як доповів керівник КП “Херсонтеплоенерго” Олександр Ільчаков, усі необхідні роботи проводяться за графіком, хоча його постійно доводиться корегувати через щоденні обстріли рашистів”, – зазначив Роман Мрочко, начальник Херсонської МВА.

Люди працюють на межі своїх можливостей. Доводиться виконувати великий обсяг роботи в умовах складної безпекової ситуації та неймовірної спеки. До планових заходів додаються аварійно-відновлювальні, спричинені ворожими обстрілами.

“Завдання №1 — убезпечити працівників та об’єкти теплоенергетики. Критична інфраструктура Херсонської громади повинна бути облаштована захисними спорудами, адже рашисти не приховують своїх намірів занурити нас у темряву, холод, залишити без води, електрики та зв’язку. Херсонська міська військова адміністрація робить все, щоб максимально цьому протидіяти. Особливу увагу звернув на погашення боргів перед енергопостачальними компаніями та недопущення їх у перспективі. Важливо також максимально ефективно використовувати допомогу від міжнародних партнерів”, – додав Роман Мрочко.

На підприємстві є дефіцит кадрів.

“Тому звертаюся до всіх, хто має сили і бажання допомогти громаді підготуватись до нового опалювального сезону: долучайтесь до колективу КП “Херсонтеплоенерго”. Стабільна зарплата, повний соціальний пакет, повага і вдячність людей вам гарантовані.
Звертайтесь за номером: 050 494 60 53 (Наталя Борисівна), – додав начальник Херсонської МВА.

Фото – ілюстративне.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН