Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На сесії Херсонської обласної ради депутати розглянули 48 питань

Відбулася ХVІІ позачергова сесія Херсонської обласної  ради. З 48 питань порядку денного підтримано 46, – повідомив Юрій Соболевський, перший заступник голови Херсонської обласної ради.


 
Основна частина питань стосувалася комунальної власності та забезпечення обороноздатності країни.

“Все, що в наших силах, та все, чим ми можемо допомогти, Рада спрямовує на оборону держави. Зокрема, сьогодні безоплатно передано автотранспортні засоби у державну власність до сфери управління Міністерства оборони України. І надалі знаходитимемо можливості, аби задовольняти потреби держави в умовах правового режиму воєнного стану”, – зазначив Юрій Соболевський.
 Було розглянуто і проблемні питання жителів Херсонщини. Це і забезпечення належних умов ВПО на території нашої області, і запровадження пільгового кредитування нашим підприємцям, які продовжують вести сільськогосподарську діяльність, і сприяти у забезпечені виконання Стратегії зрошення та дренажу.

З усіма цими питаннями депутати  звернулися за підтримкою та допомогою до центральних органів влади.


“Сьогодні були прийняті й важливі кадрові рішення, в тому числі серед депутатського корпусу. Підтримали продовження дії контрактів з керівниками обласних закладів. Вітаю Дмитра Шейка, Інну Холодняк, Павла Паламарчука та Валерія Тимошенка – всі залишаються на своїх посадах. Натомість втратили кворум довіри депутати Сергій Кульчиковський, Віктор Пунгін, Світлана Межерицька – вони позбавлені права участі у всіх засіданнях обласної ради, пленарних засіданнях сесій ради, роботи її постійних комісій та органів депутатів Херсонської обласної ради VІІІ скликання. Дякую колегам за участь, активну дискусію та плідну роботу!”, – зазначив Юрій Соболевський, перший заступник голови Херсонської обласної ради.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН